Over ons

Belgian Butter Design ontwikkelt en produceert BOTERPORTIES vers of diepgevroren. Boterporties standaard of op maat van de klant naar vorm, smaak en gewicht toe.

Gepersonaliseerde botervormen waarin tekst, logo's en andere decoraties aangebracht worden evenals maaltijdcomponenten en convenience producten behoren tot ons gamma. Deze porties kunnen ook in roomkaas of combinatie van roomkaas met boter. Evenals bioboter kan worden verwerkt.

Boter met kruidendosering: de boter kan worden gebruikt als drager om perfect uw droge en verse kruiden te doseren.

Drie sleutelfactoren garanderen een succesvol product: de grondstof (kwaliteitsboter volgens een specifiek recept), een uitgekiend productieprocédé en het gebruik van cryogene gassen waardoor onze boterporties niet aan elkaar kleven en we een lange houdbaarheid kunnen garanderen. In de loop der jaren heeft BBD zich geprofileerd als dé specialist op gebied van diepgevroren boter op maat in alle smaken, gaande van eenvoudige botervormen van 1 gram tot 20 gram, tot gedetailleerde botervormen en logo's tot 100 gram en meer.

Vorm, smaak, gewicht, minimum afnames, ... alles kan worden besproken met een perfecte prijsberekening. Naast de standaard of op maat gemaakte vormen, worden tevens boter in vaste vorm zoals rollen in perkament, aluwikkel en clipverpakking in verschillende gewichten geproduceerd. Onze grote sterkte is onze flexibiliteit en service. Neem via ons contactformulier vrijblijvend contact

Historiek

Derde generatie boterverwerkend familiebedrijf.

In 1932 te Wevelgem startte het bedrijf met het verwerken van boter, ook tijdens de tweede Wereld Oorlog werden de boterrollen in het Vlaamse landschap verder verdeeld.
In 1953 verhuisde men naar Kortrijk, waar de tweede generatie van de familie de boter verder verdeelde.
Midden de jaren 80 nam de huidige generatie familieleden de zaak over en breidde het bedrijf uit met de verdeling van andere zuivelproducten.
Eind de jaren 90 kwam er de ontwikkeling en productie van meer gespecialiseerde botervormen en -smaken bij.
In 2015 werd er door de sterke nationale en internationale groei beslist om te verhuizen naar Lendelede, naar een ruimere en logistiek beter toegankelijke site.

Heeft u nog een vraag?

Vul ons contact formulier in en we nemen spoedig contact met u op